Mobiel Auto Poetsen

Ik kom bij u aan huis of op een door u aangewezen locatie. Ik geef alleen mobiele service en mijn service is sinds 2007 nog steeds uniek in Nederland. Ik kan letterlijk een auto reconditoneren op locatie, het gehele interieur en exterieur. Wegens medische omstandigheden mag ik niet meer in de volle zon werken. Voor elke klus geldt nu dat er een binnenlocatie of goede overkapping aanwezig moet zijn. Verder geldt voor alle klussen dat het weer werkzaam moet zijn, oftewel de omstandigheden dusdanig zijn dat ik veilig, droog en netjes kan werken.

Behandelmogelijkheden:

Interieur: Stofzuigen, Kunststof en rubber onderhoud, Ramen, Leer behandeling, Bekleding reinigen.

Exterieur: Wassen, Drogen, Poetsen, Polijsten, Waxen, Wax-Guard, Kunststof en rubber onderhoud, Ramen, Chroom behandeling, Velgen en banden behandeling, Anti-sticker behandeling, Kras&Steenslag herstel, Koplamp polijsten.

Nieuw voor het exterieur: Velgen poets of polijst behandeling, Uitdeuken zonder spuiten, Kras&Steenslag herstel met airbrush, Ceramic Coating lakbescherming.

Soort voertuigen: Auto's, Bedrijfswagens, Oldtimers, Classic-Cars, Amerikaanse auto's.

 

Elke behandeling kan aan uw wensen of budget worden aangepast. Diversen behandelingen voor hagelnieuwe auto's tot en met mooie oldtimers.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! Woont u in de buurt, dan kom ik graag even langs om terplaatse alle mogelijkheden te bespreken.

De Poetsspecialist heet u van harte welkom!

© 2018 all rights reserved
De Poetsspecialist
Phone: 06 33 69 27 01
E-mail: info@depoetsspecialist.nl