Mobiel Auto Poetsen

Ik kom bij u aan huis of op een door u aangewezen locatie. Ik geef alleen mobiele service en mijn service is sinds 2007 nog steeds uniek in Nederland. Ik kan letterlijk een auto reconditoneren op locatie, het gehele interieur en exterieur. Ik maak gebruik van een water en stroom aansluiting binnen ±50 meter op de behandellocatie. Het is wel erg belangrijk dat ik veilig rondom de auto kan werken op de behandellocatie.

U dient te beschikken over een binnenlocatie waar ik de werkzaamheden kan uitvoeren. In sommige gevallen is een carpoort voldoende. Dit zodat ik niet meer weersafhankelijk ben en dat ik niet meer in de volle zon hoeft te werken. Uitzonderingen zijn nog mogelijk !!

Behandelmogelijkheden:

Interieur: Stofzuigen, Kunststof en rubber onderhoud, Ramen, Leer behandeling, Bekleding reinigen.

Exterieur: Wassen, Drogen, Poetsen, Polijsten, Waxen, Wax-Guard, Kunststof en rubber onderhoud, Ramen, Chroom behandeling, Velgen en banden behandeling, Anti-sticker behandeling, Kras en steenslag herstel, Koplamp polijsten.

Soort voertuigen: Auto's, Bedrijfswagens, Oldtimers, Classic-Cars, Amerikaanse auto's.

Elke behandeling kan aan uw wensen of budget worden aangepast. Diversen behandelingen voor hagelnieuwe auto's tot mooie oldtimers.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan!

De Poetsspecialist heet u van harte welkom!

© 2017 all rights reserved
De Poetsspecialist
Phone: 06 33 69 27 01
E-mail: info@depoetsspecialist.nl