BetaalMogelijkhedenWebshop

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor onze betaalmethodes. Via onze webwinkel accepteren wij de volgende betaalmogelijkheden:

* Mollie iDEAL 

Verwerkingstijd betaling/terugstorting: 1 tot 2 dagen (Informatie Mollie)

* Klarna (Achteraf betalen of gespreid betalen)

(achteraf betalen of gespreid betalen, de Legal & Privacy voorwaarden voor een Klarna betaling)

* Bankoverschrijving 

Verwerkingstijd betaling/terugstorting: direct tot 1 dag

* PayPal (incl. credit- en debit kaarten)

Verwerkingstijd betaling/terugstorting: 2 tot 5 dagen

* Mobiel Pinnen (informatie SumUp)

Bij uw keuze om de bestelling aftehalen, kunt u gebruik maken van Mobiel Pinnen, kies hiervoor de betalingsmethode "Bankoverschrijving".


Informatie: Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

* Achteraf Betalen

* Gespreid Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Privacy Policy Klarna

Om u de betaalmethodes van Klarna aan te kunnen bieden, moeten we persoonsgegevens van u aan Klarna overdragen. Dat gebeurt alleen wanneer u kiest om te betalen met Klarna. Klarna gebruikt de gegevens om te beoordelen of u gebruikt kunt maken van de betaalmethodes. De persoonsgegevens zijn uw naam, adres, telefoonnummer, betaalhistorie en de gegevens van uw bestelling, zoals de betaalmethode, het afleveradres, de bestelde producten en dergelijke.

Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.