Betaal en Verzend informatie Webshop

Webshop Betaalinformatie

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor onze betaalmethodes. Via onze webwinkel accepteren wij de volgende betaalmogelijkheden:

     * iDEAL

     * Klarna (achteraf betalen of gespreid betalen, de Legal & Privacy voorwaarden voor een Klarna betaling vind u hier)

     * Bankoverschrijving

     * PayPal (incl. credit- en debit kaarten)

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.
* Achteraf Betalen
* Gespreid Betalen
U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Privacy Policy Klarna

Om u de betaalmethodes van Klarna aan te kunnen bieden, moeten we persoonsgegevens van u aan Klarna overdragen. Dat gebeurt alleen wanneer u kiest om te betalen met Klarna. Klarna gebruikt de gegevens om te beoordelen of u gebruikt kunt maken van de betaalmethodes. De persoonsgegevens zijn uw naam, adres, telefoonnummer, betaalhistorie en de gegevens van uw bestelling, zoals de betaalmethode, het afleveradres, de bestelde producten en dergelijke.
Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Webshop Verzending en Bezorging

Voor het verzenden van bestellingen maken wij gebruik van PostNL of de Eigen bezorgservice. Bij het afronden van uw bestelling kunt u de gewenste verzendmethode selecteren of u kunt kiezen voor ophalen. U kunt tijdens het bestelproces een gewenste bezorgdatum opgeven. 

Verzending via PostNL:

     * Bezorging afhankelijk van PostNL, bestelling te volgen met TrackTrace code.

     * Brievenbus pakketje                                = € 3,80

     * Per pakket tot 10kg                                  = € 6,50

Verzending via Eigen Bezorgservice Twente, Bezorging: 7 dagen per week:

     * Per bestelling (0-50kg)                           = € 15,00

     * Per bestelling (50-100kg)                       = € 10,00

     * Per bestelling (100-250kg)                     = € 5,00

     * Per bestelling (250-1000kg)                  = € 0,00

Bestelling ophalen                                   = € 0,00

Je kunt je bestelling via de webshop plaatsen en ophalen bij ons in Hengelo OV. Na ontvangst van je betaling in goede orde, wordt je bestelling gereed gemaakt. Wanneer je bestelling klaar ligt ontvang je van ons een afhaalbevestiging per e-mail of ik neem per telefoon contact op.

       

© 2018 all rights reserved
De Poetsspecialist
Phone: 06 33 69 27 01
E-mail: info@depoetsspecialist.nl