Welkom bij de Poetsspecialist

Ik ben Eric Dijk (dePoetsspecialist) uit Hengelo OV en ik heb een Mobiele Auto Poets Centrale. Ik reconditioneer auto´s bij u aan huis of op een door u aangewezen locatie in Twente (Overijssel). Ik heb géén vestiging en geef alleen mobiele service! Mijn werkzaamheden bestaan uit het reconditioneren van alle soorten Auto´s en Bedrijfswagens. Ik heb alle behandel mogelijkheden voor het interieur en exterieur. Ik maak gebruik van een water en stroom punt op uw behandel locatie, ik heb zelf alle mogelijkheden om water en stroom ±50 meter te overbruggen incl. kraankoppelingen. Ook het herstel van kras & steenslag en lichte schades behoren tot mijn specialiteiten. Het is erg belangrijk dat ik op de behandellocatie goed, veilig en droog rondom het voertuig kan werken! U kunt de auto ook gewassen neerzetten.

Vanaf juni 2017 is mijn werkgebied veranderd, ik werk niet meer in heel Nederland maar hoofdzakelijk in Twente. Uitzonderingen zijn mogelijk, deze kunt u altijd met mij bespreken. Vanaf juni 2017 moeten alle behandelingen op een binnenlocatie worden uitgevoerd. U dient te beschikken over een binnenlocatie of zoiets als een carpoort, hierdoor ben ik niet meer weersafhankelijk.

De Poetsspecialist is sinds 1998 een specialist in Auto Reconditionering. Met al meer dan 19 jaar ervaring in voertuig onderhoud, weet de Poetsspecialist telkens het gewenste resultaat te behalen. De Poetsspecialist werkt met de producten van het merk Cartec! Ook kan elk onderhouds pakket helemaal op uw wensen of budget worden aangepast. Bij de Poetsspecialist krijgt u 100% Tevredenheids Garantie! Bij de Poetsspecialist krijgt uw auto standaard een PTFE Teflon beschermlaag (NANO technologie), deze bescherming is langdurig en maakt wassen weer makkelijk. Elke keer weer een diepe glans die je ziet en voelt. Ook heb ik de mogelijkheid voor een Wax-Guard lakverzegeling. Na deze behandeling krijgt u een Wax-Guard garantie kaart en meegeleverde shampoo om zelf uw auto bij te houden.

Bekijk de Foto Gallery voor alle foto resultaten. Hier kunt u een impressie krijgen van wat de Poetsspecialist reeds aan resultaten heeft behaald. Alle diensten van de Poetsspecialist kunnen 7 dagen per week worden ingepland, inclusief feestdagen. Het gaat dus om een dag die u het beste uitkomt, u mag kiezen. 

Klik hier voor De Poetsspecialist Facebook pagina.

NIEUW!!! Vanaf maart 2017 kunt u Mobiel Pinnen bij diensten van de Poetsspecialist en bij afhalen van uw bestelling en bij bezorging door mijn eigen bezorgservice!

Wilt u direct een afspraak maken of een vrijblijvende offerte ontvangen per mail? Vul dan het "Contact Formulier" in.

Wilt u eerst informatie of advies? Bel dan 06-33.69.27.01 of 074-8.52.89.46 of stuur een mail naar info@depoetsspecialist.nl of vul het "Contact Formulier" in. Een SMS of whatsapp bericht mag natuurlijk ook !!

Met vriendelijke groet,

Eric Dijk (dePoetsspecialist/XristaL XL)

 

info@depoetsspecialist.nl
074-8.52.89.46
06-33.69.27.01

Klik hier voor De Poetsspecialist Facebook pagina.

Onderhoud u liever zelf uw auto?

Bekijk dan de Auto Poets Shop voor het huidige Assortiment Cartec Onderhouds Producten voor uw auto. De Auto Poets Shop is 24/7 bereikbaar. Snelle levering via TNTpost of Eigen Bezorgservice. U kunt betalen met iDEAL, Bankoverschrijving, Pay-Pal, Contant&Gepast of Mobiel Pinnen. U kunt natuurlijk ook gewoon uw bestelling per mail sturen naar info@depoetsspecialist.nl u krijgt dan een factuur per mail terug. Uw bestelling wordt pas verwerkt zodra uw betaling in goede orde is ontvangen. 

  

   

De Poetsspecialist, de Mobiele Auto Poets Centrale gewoon aan-huis!
De Poetsspecialist houdt een winterstop van ± 1 november tot ± 1 maart. Uitzonderingen met een binnenlocatie zijn mogelijk!
 
 
 
 
 
 
© 2017 all rights reserved
De Poetsspecialist
Phone: 06 33 69 27 01
E-mail: info@depoetsspecialist.nl