PoetsPunten Spaarsysteem

 

PoetsPunten voor particuliere klanten

Vanaf Februari 2017 kunt u bij de Poetsspecialist sparen voor PoetsPunten. PoetsPunten zijn SpaarPunten. Hiermee kunt u kortingen genereren voor webshop producten of bij diensten van de Poetsspecialist. PoetsPunten worden niet verstrekt aan bedrijven.

Sparen bij  diensten van de Poetsspecialist

Bij elke bestede € 10,00 krijgt u één PoetsPunt. Om in aanmerking te komen voor PoetsPunten of om de gegenereerde PoetsPunten te gebruiken is registratie op de website verplicht! PoetsPunten worden gekoppeld aan uw account. Indien gewenst kan ik een account voor u aanmaken. Zodra uw betaling van de diensten in goede orde is ontvangen, worden de verkregen PoetsPunten bijgeschreven in uw account. Op de factuur staan de verkregen PoetsPunten vermeld.

Sparen bij webshop producten

Ook bij de aankoop van webshop producten kunt u PoetsPunten ontvangen. Bij elk product staat vermeld wat de mogelijkheden zijn. Zodra uw bestelling de status "Voltooid" heeft gekregen, worden de verkregen PoetsPunten bijgeschreven in uw account.

Waarde van een PoetsPunt

Één PoetsPunt heeft een waarde van € 0,50 ct. PoetsPunten kunnen niet tegen contant geld ingewisseld worden. PoetsPunten zijn niet overdraagbaar.

Voorbeeld:

U laat uw auto behandelen door de Poetsspecialist. U heeft gekozen voor een exterieur behandeling a € 100,00. Hierbij ontvangt u 10 PoetsPunten. 10 PoetsPunten hebben een waarde van € 5,00. PoetsPunten kunnen worden ingewisseld in de webshop of bij diensten van de Poetsspecialist.

 

 

© 2017 all rights reserved
De Poetsspecialist
Phone: 06 33 69 27 01
E-mail: info@depoetsspecialist.nl