De Poetsspecialist 1 De Poetsspecialist 2 De Poetsspecialist 3
Welkom bij de Poetsspecialist

Het mobiele poets seizoen gaat weer van start vanaf maandag 16 april!

Ik ben Eric Dijk (dePoetsspecialist) uit Hengelo (Overijssel) en ik heb een Mobiele Auto Poets Centrale. Ik reconditioneer auto´s bij u aan huis of op een door u aangewezen locatie. Ik heb géén vestiging en geef alleen mobiele service! Mijn werkzaamheden bestaan uit het reconditioneren van alle soorten Auto´s en Bedrijfswagens. Ik heb alle behandel mogelijkheden voor het interieur en exterieur, bekijk de Prijslijst voor alle behandelmogelijkheden en prijzen. Het is erg belangrijk dat ik op de behandellocatie goed, veilig en droog rondom het voertuig kan werken! Woont u in de buurt, dan kom ik graag even langs om terplaatse alle mogelijkheden te bespreken.

 

De Poetsspecialist is sinds 1998 een specialist in Auto Reconditionering. Met al meer dan 20 jaar ervaring in voertuig onderhoud, weet de Poetsspecialist telkens het gewenste resultaat te behalen. De Poetsspecialist werkt met de producten van het merk Cartec! Ook kan elk onderhouds pakket helemaal op uw wensen of budget worden aangepast. Bij de Poetsspecialist krijgt u 100% Tevredenheids Garantie! Bij de Poetsspecialist krijgt uw auto standaard een PTFE Teflon beschermlaag (NANO technologie), deze bescherming is langdurig en maakt wassen weer makkelijk.

 

NIEUW!!! Mobiel Pinnen bij diensten van de Poetsspecialist! Ook nieuw in 2018 is het Uitdeuken zonder spuiten, Kras&Steenslag herstel met airbrush en nu keuze uit verschillende lakbeschermlagen zoals Ceramic Coating.

 

Wilt u direct een afspraak maken, een vrijblijvende offerte ontvangen, informatie of advies? Vul dan het "Contact Formulier" in of stuur een email naar info@depoetsspecialist.nl

Een SMS, WhatsAPP of een Facebook bericht mag natuurlijk ook !!

 

Met vriendelijke groet,

Eric Dijk (dePoetsspecialist/XristaL XL/BlingDing.nl)

 

info@depoetsspecialist.nl
074-8.52.89.46
06-33.69.27.01

Klik hier voor De Poetsspecialist Facebook pagina.

Onderhoud u liever zelf uw auto?

Bekijk dan de Auto Poets Shop voor het huidige Assortiment Cartec Onderhouds Producten voor uw auto of diversen auto accessoires. De Auto Poets Shop is 24/7 bereikbaar. Snelle levering via PostNL of de Eigen Bezorgservice Twente. U kunt betalen met iDEAL, Bankoverschrijving of Pay-Pal. Uw bestelling wordt pas verwerkt zodra uw betaling in goede orde is ontvangen. 

  

   

De Poetsspecialist, de Mobiele Auto Poets Centrale gewoon aan-huis!
De Poetsspecialist houdt een winterstop van ± 1 november tot ± 1 maart.
 
 
 
 
 
 

De Poetsspecialist

© 2018 all rights reserved
De Poetsspecialist
Phone: 06 33 69 27 01
E-mail: info@depoetsspecialist.nl