De Poetsspecialist 1 De Poetsspecialist 2 De Poetsspecialist 3
Welkom bij de Poetsspecialist

Ik ben Eric Dijk (dePoetsspecialist) uit Hengelo (Overijssel) en ik heb een Mobiele Auto Poets Centrale. Ik reconditioneer auto´s bij u aan huis of op een door u aangewezen locatie. Ik heb géén vestiging en geef alleen mobiele service! Mijn werkzaamheden bestaan uit het reconditioneren van alle soorten Auto´s en Bedrijfswagens. Ik heb alle behandel mogelijkheden voor het interieur en exterieur om deze te reconditioneren, bekijk de Prijslijst voor alle behandelmogelijkheden en prijzen. Het is erg belangrijk dat ik op de behandellocatie goed, veilig en droog rondom het voertuig kan werken! Woont u in de buurt, dan kom ik graag even langs om terplaatse alle mogelijkheden te bespreken. Het reconditioneren van een voertuig wil zeggen dat deze gedetailleerd wordt nagelopen, gereinigd of beschermd. Elk onderdeel zijn eigen product om te reinigen of beschermen.

Onderhoud u liever zelf uw voertuig? Check dan de De Auto Poets Shop:

Bekijk de Auto Poets Shop voor het huidige Assortiment Cartec Onderhouds Producten voor uw auto of diversen auto accessoires. De Auto Poets Shop is 24/7 bereikbaar. Snelle levering via PostNL of de Eigen Bezorgservice Twente. U kunt betalen met iDEAL, Bankoverschrijving of Pay-Pal. U kunt bij ons ook achteraf of gespreid betalen met Klarna

De Poetsspecialist is sinds 1998 een specialist in Auto Reconditionering. Met al meer dan 20 jaar ervaring in voertuig onderhoud, weet de Poetsspecialist telkens het gewenste resultaat te behalen. De Poetsspecialist werkt met de producten van o.a. het merk Cartec! Ook kan elk onderhouds pakket helemaal op uw wensen of budget worden aangepast. Bij de Poetsspecialist krijgt u 100% Tevredenheids Garantie! op alle diensten en webshop producten. Bij de Poetsspecialist krijgt uw auto standaard een PTFE Teflon beschermlaag (NANO technologie), deze bescherming is langdurig en maakt wassen weer makkelijk. Maar u kunt ook kiezen uit een Perfect-polish bescherming of een Ceramic Coating.

Of wilt u iemand verrassen met een speciaal cadeau? Dat kan, met de Cadeaubon van de Poetsspecialist! Kijk op de Cadeaubon pagina voor alle informatie.

NIEUW!!! Mobiel Pinnen bij diensten van de Poetsspecialist! Ook nieuw is het Uitdeuken zonder spuiten, Kras&Steenslag herstel met Airbrush en meer keuze in verschillende lakbeschermlagen zoals Ceramic Coating.

 

Wilt u direct een afspraak maken, een vrijblijvende offerte ontvangen, informatie of advies? Vul dan het "Contact Formulier" in of stuur een email naar info@depoetsspecialist.nl

Een SMS, WhatsAPP of een Facebook Messenger bericht mag natuurlijk ook !!

Klik hier voor De Poetsspecialist Facebook Pagina.

 

Met vriendelijke groet,

Eric Dijk (dePoetsspecialist/XristaL XL/BlingDing.nl)

 

info@depoetsspecialist.nl
06-33.69.27.01

 

  

   

De Poetsspecialist, de Mobiele Auto Poets Centrale gewoon aan-huis!
De Poetsspecialist houdt een winterstop van ± 1 november tot ± 1 maart.

De Poetsspecialist

© 2018 all rights reserved
De Poetsspecialist
Phone: 06 33 69 27 01
E-mail: info@depoetsspecialist.nl