De Poetsspecialist 1 De Poetsspecialist 2 De Poetsspecialist 3
Welkom bij de Poetsspecialist

* Autopoets seizoen 2017 is begonnen op: "20 maart 2017"

* De Winterstop 2017 gaat in op: "Datum nog onbekend" (± 1 november 2017)

Ik ben Eric Dijk (dePoetsspecialist) uit Hengelo OV en ik heb een Mobiele Auto Poets Centrale. Ik reconditioneer auto´s bij u aan huis of op een door u aangewezen locatie. Ik heb géén vestiging en geef alleen mobiele service! Mijn werkzaamheden bestaan uit het reconditioneren van alle soorten Auto´s, Bedrijfswagens, Caravans, Campers, Boten, Motoren en Vrachtwagens. Ik heb alle behandel mogelijkheden voor het interieur en exterieur. Ik maak gebruik van een water en stroom punt op uw behandel locatie, ik heb zelf alle mogelijkheden om water en stroom ±50 meter te overbruggen incl. kraankoppelingen. Ook het herstel van kras&steenslag en lichte schades behoren tot mijn specialiteiten. Het is erg belangrijk dat ik op de behandellocatie goed, veilig en droog rondom het voertuig kan werken!

De Poetsspecialist is sinds 1998 een specialist in Auto Reconditionering. Met al meer dan 19 jaar ervaring in voertuig onderhoud, weet de Poetsspecialist telkens het gewenste resultaat te behalen. De Poetsspecialist werkt met de producten van het merk Cartec! Ook kan elk onderhouds pakket helemaal op uw wensen of budget worden aangepast. Bij de Poetsspecialist krijgt u 100% Tevredenheids Garantie! Bij de Poetsspecialist krijgt uw auto standaard een PTFE Teflon beschermlaag (NANO technologie), deze bescherming is langdurig en maakt wassen weer makkelijk. Elke keer weer een diepe glans die je ziet en voelt. Ook heb ik de mogelijkheid voor een Wax-Guard lakverzegeling. Na deze behandeling krijgt u een Wax-Guard garantie kaart en meegeleverde shampoo om zelf uw auto bij te houden.

Bekijk de Foto Gallery voor alle foto resultaten. Hier kunt u een impressie krijgen van wat de Poetsspecialist reeds aan resultaten heeft behaald.

Alle diensten van de Poetsspecialist kunnen 7 dagen per week worden ingepland, inclusief feestdagen. Het gaat dus om een dag die u het beste uitkomt, u mag kiezen. Ik ben op de behandeldag wel Weersafhankelijk.

NIEUW!!! Vanaf 2017 kunt u PoetsPunten sparen. Lees alle informatie hierover op de PoetsPunten pagina. En u kunt vanaf 2017 Mobiel Pinnen bij diensten van de Poetsspecialist en bij afhalen van uw bestelling en bij bezorging door eigen bezorgservice!

Wilt u direct een afspraak maken of een vrijblijvende offerte ontvangen per mail? Vul dan het "Contact Formulier" in.

Heeft u direct een vraag? Stel deze direct met onze Live-Chat functie. Klik op de gele Chat ballon rechtonder in het scherm en stel uw vraag!

Wilt u eerst informatie of advies? Bel dan 06-33.69.27.01 of 074-8.52.89.46 of stuur een mail naar info@depoetsspecialist.nl of vul het "Contact Formulier" in. Een SMS of whatsapp bericht mag natuurlijk ook !!

Onderhoud u liever zelf uw auto?

De Auto Poets Shop is er voor klanten uit: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, United Kingdom, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Ierland, Italy, Monaco, Portugal, Spanje en USA.

Bekijk de Auto Poets Shop voor het huidige Assortiment Cartec Onderhouds Producten. De Auto Poets Shop is 24/7 bereikbaar. Snelle levering via TNTpost of Eigen Bezorgservice. U kunt betalen met iDEALBankoverschrijvingPay-PalCreditkaartenBelfius Direct NetSofort Banking en Contant&Gepast of Mobiel Pinnen. U kunt natuurlijk ook gewoon uw bestelling per mail sturen naar info@depoetsspecialist.nl u krijgt dan een factuur per mail terug. Uw bestelling wordt pas verwerkt zodra uw betaling in goede orde is ontvangen. 

 

Met vriendelijke groet,

Eric Dijk (dePoetsspecialist/XristaL XL)

 

info@depoetsspecialist.nl
074-8.52.89.46
06-33.69.27.01

     

De Poetsspecialist, de Mobiele Auto Poets Centrale gewoon aan-huis!
De Poetsspecialist houdt een winterstop van ± 1 november tot ± 1 maart. Uitzonderingen met een binnenlocatie zijn mogelijk!
 
 
 
 
 
 

De Poetsspecialist

© 2017 all rights reserved
De Poetsspecialist
Phone: 06 33 69 27 01
E-mail: info@depoetsspecialist.nl